Eş Haberleri

Belediye başkanı ve eşini silahla vurmuştu... Kan donduran detaylar ! Mazhar Alanson'dan ''Odaları ayırın'' diyen takipçisine yanıt
Koronavirüsten eşini ve bebeğini kaybetti! Hamile eşinin ölümüne neden olan koronavirüsü yendi Ünlü iş adamı ve eşi koronavirüse yakalandı ! Tartıştığı eşini 15 yerinden bıçakladı !
Eş cinayetinde şoke eden sözler! O görüntüdeki kişi Ece Erken mi ? Bomba paylaşım Eşinin mesajlaşmalarını gördü ! Deliye döndü Eşinin şiddetinden gözünü kaybetti Şehidin hamile eşinden duygulandıran mesaj ! Komşusu tarafından oğlu öldürülen anne ! Arkadaşının eşiyle yakalanınca dehşet saçmıştı... Cezası belli oldu O uzman çavuş hakkında karar verildi Dayakçı damat dehşet saçtı! Rezalet! Babası kızını annesinin önünde taciz etti Karısının derisini yüzüp iç organlarını parçaladı ! Eski sevgilisi ile boşandığı eşi Survivor'da yarışacak ! Burcu Esmersoy eski eşi hakkında konuşmayacak Elinde eşinin kesik kafasıyla yürüdü ! Kocaeli'de bir kişi eşini öldürüp intihar etti Eşini ve annesini öldürüp intihar etti ! Uyuyan karısının üzerine kızgın yağ döktü Eşini zincirle boğarak öldürmüştü... Cezası belli oldu !