Eşi Haberleri

Türkiye'nin kanını donduran işkence sonrası 2. perde: ''Seni MİT değil, CIA bile kurtaramaz'' Bir kadına şiddet vakası daha! Eşini bıçakla rehin aldı!
Tacizciye meydan dayağı! Laf attığı kadının kocası gelince... Yargıtay'dan eşinden çok kazanan için emsal karar Akıl almaz yasak aşk intikamı! Öyle bir tuzak kurdu ki... Genel başkanın eşine Cumhurbaşkanı'na hakaretten hapis cezası
Eşini 7 yerinden bıçakladı, şimdi aramızda dolaşıyor Çarptı, ezdi, tekmeledi, öldürdü... Cani kocadan pes dedirten savunma Cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasını reddetmişti! Ece Erken'den yeni hamle Özcan Deniz'den eski eşi Feyza Aktan'a: Oğlumu benden kaçırdı İstanbul'da sokak ortasında bir kadın daha katledildi Ünlü psikoloğu ''dumur'' eden soru: ''Cinsel görüntülerini gördüm...'' Ünlü yıldızın eşi hakkında şok iddia: ''Korumasıyla birlikte oldu'' Ümit Besen'in eşi Emel Besen'e dolandırıcılık şoku Ünlü iş insanının eşi havalimanında valizler dolusu parayla yakalandı Mahsun Kırmızıgül'ün kardeşi, eşine kabusu yaşattı! Genç kadını KADES kurtardı Yasak aşk rezaletini bu fotoğraflar ortaya çıkardı Eşinin hırsızlıkla suçladığı kadın konuştu ''Baba'' gibi baba! Ukrayna'ya gidip eşi ve kızını kurtardı Evinde ölü olarak bulunmuştu... Genç kadının günlüğü işkence ve şiddeti ortaya çıkardı Futbolcu Özer Hurmacı eşini darp etti iddiası: Özer Hurmacı cephesinden açıklama Bir kadın cinayeti daha! Eşi tarafından katledildi Gürkan Uygun'un eşi Şebnem Uygun güzelliği ile dikkat çekti Yeteeeeeeeeeeerrrr!!! İdam istiyoruz idaaaaaaaaam!