Eyfel kulesi Haberleri

Eyfel Kulesi'nde kriz çözüldü! Yeniden ziyarete açıldı Ebru Şallı ve Uğur Akkuş buzları eritti! Paris'te dudak dudağa poz verdiler
Paris'in simgesi Eyfel Kulesi için vahim iddia Trabzonspor'dan Eyfel Kulesi girişimi Eyfel Kulesi daha da yükseldi Bu video infial yarattı: Rusya Eyfel kulesini vurdu!
Eyfel Kulesi yeniden açıldı Eyfel Kulesi, bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı Dev projede sona doğru! Son 50 metre kaldı Eyfel Kulesi ziyarete açıldı Eyfel Kulesi'nde alarma geçiren olay ! 7 saat sürdü... İstanbul'un ilk şehir hastanesi hızla yükseliyor ! İşte son hali Eyfel Kulesi'ne yıldırım düştü, o anlar kameralara böyle yansıdı Çamlıca Kulesi Eyfel'i geçti Eyfel Kulesi kapatıldı Turuncu alarm ! Eyfel Kulesi kapatıldı Fransa'da şüpheli paket alarmı ! Eyfel Kulesi'nden dumanlar yükseldi Eyfel Kulesi olaylar nedeniyle ziyarete kapatıldı Fenerbahçe taraftarından Eyfel atağı Ve Eyfel Kulesi kırmızı-beyaz ! Eyfel kırmızı-beyaz olacak ! En fazla desteği alan Eyfel'e bayrağı dikecek ! En çok desteği alan Eyfel Kulesi'ni kapar !