Fatma betül sayan kaya Haberleri

AK Parti açıkladı: İşte Türkiye'nin Suriyelilere harcadığı toplam para! AK Partili ismin eğitim parasını da İstanbullular ödemiş!
Fatma Betül Sayan Kaya hakkında flaş İBB iddiası ! Bakan açıkladı: ''81 ile açılacak'' Ölüm tehdidine elektronik kelepçe Türkiye'yi sarsan skandalla ilgili soruşturma başlatıldı !
Hollanda'dan bir skandal daha ! O Türkler davalık oldu Bakan Kaya'dan FOX TV'ye ambargo Kadına şiddete ortak tepki Uygulama başlıyor: Hem kadınlara hem de erkeklere takılacak ! Bakan Kaya 81 ile müjdeyi verdi Emniyet'ten Bakan Kaya'nın eşi hakkında açıklama Bozdağ'dan Bakan Kaya iddialarına sert yanıt ! Bakan sessizliğini bozdu ! Bylock iddiasına cevap Aile Bakanı: Resmi nikâh yetkisi imamlara devredilmesin Aile Bakanı Kaya'nın kardeşinin yardımcısı müsteşar oldu O canileri linç etmek isteyen kalabalık adliyenin kapısına dayandı Bakan Kaya: Büyük bir tiyatro yaşanıyor içeride Hollanda - Türkiye krizinde şoke eden iddia Devlet o skandala el attı Hollanda basını krizi böyle gördü Aile Bakanı Kaya, Schengen ülkelerine giremeyecek Hollanda Başbakanı'ndan skandal Türkiye açıklaması Hollandalı ırkçı liderden çirkin sözler !