Forvet Haberleri

Süper Lig'te yeni sezon öncesi ilk transfer: 13 gollü forvet Trabzon'da Fenerbahçe'de sürpriz transfer: Michy Batshuayi yerine geliyor
Beşiktaş, yıldız golcüye imza attırıyor Galatasaray'da hareketli saatler: Erden Timur yeni golcü için İtalya'ya gidiyor Aboubakar Süper Lig'e geri dönüyor! Ama bu sefer Beşiktaş'a değil Maxi Gomez Süper Lig'de! Ancak Fenerbahçe'ye gelmiyor!
''Türkiye'deki en iyi forvet benim'' Beşiktaş yıldızına kavuşuyor! Beşiktaş'a sürpriz forvet! Valerien Ismael onu istedi Beşiktaş aradığı forveti Süper Lig'te buldu! Anlaşma tamam! Beşiktaş yeni forvet adaylarını 2'ye düşürdü! Beşiktaş aradığı forveti buldu! Gol kralı geri dönüyor Beşiktaş forvet hattında bombayı patlatıyor Galatasaray yeni golcüsünü buldu! Fenerbahçe aradığı forveti buldu Fenerbahçe forvet transferini resmen açıkladı Fenerbahçe'de UEFA maçı öncesi sürpriz: Kadroya yer almadı Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın yeni forvetini açıkladı Beşiktaş golcü Niang'ı bitirdi Beşiktaş forvet hattında bombayı patlatıyor... Sürpriz isim! Beşiktaş'ın listesindeki yeni golcü ortaya çıktı Fenerbahçe'de forvet hattına sürpriz isim Galatasaray'da 10 yıl sonra bir ilk İş insanı takım satın aldı, 126 kilo olan oğlunu forvet yaptı!