Geçim Haberleri

Her şey yalan bu gerçek: Açık sınırının kaç paraya yükseldiğine inanamayacaksınız! 13 yaşındaki bir kız çocuğu bu sözü söyledi ya... Batsın bu dünya!
Açlık sınırı verileri açıklandı! Ne siz sorun ne biz söyleyelim! Asgari ücrette Avrupa sonuncusu olduk Memurların büyükşehirlerden kaçışı ''karaborsaya'' düştü! Üç kuruşluk zamlara ''müjde'' diyenler bu açlık ve yoksulluk sınırına ne diyecek ?
Pandemide yeni yatırımın adı ''satın al - kirala'' Maaş zamları cebe girmeden eridi... 3 kuruş zamma ''müjde'' diyenler nerede ? Hazır mısınız ? A'dan Z'ye, %15'ten %50'ye zam geliyor Kredi kartı kullanımında büyük artış Enflasyon maaşları ezip geçti! İhtiyaç kredilerine rekor başvuru! Geçim derdi yaşayan bir vatandaş daha intihar etti! Sıkı tutunun! Uçuyoruz! Zam yağmuru başlıyor! 28 kez Türkiye şampiyonu olmuştu... Bakın şimdi ne yapıyor! Açlık sınırı, asgari ücreti de zammını da yuttu! Baba oğul peş peşe intihar etti Bireysel kredi borcu olan kişi sayısı 34 milyonu aştı! İşte gerçek Türkiye: Vatandaş para için eşyalarını satıyor Günün en acı bilmecesi! İpuçları: Avrupa bizi kıskanıyor, 2021, Türkiye... Asgari ücretliler 1 ayı nasıl ''geçiremediklerini'' anlattı! Asgari ücret açıklanmıştı! Bir de buna bakın: İşte yeni yoksulluk sınırı! Asgari ücret zammıyla 2021 yılı AGİ ücreti de belli oldu Tam 9 milyon emekli bu haberi bekliyor!