Gelin Haberleri

En büyük hayaliydi, gerçek oldu! O Türkiye'nin damatsız gelini Mide bulandıran olay! Gelinini taciz ederken oğluna yakalandı
Suriyeli gelin vurgunu! Düğünden bir hafta sonra kaçtı Düğünde ''halay'' kavgası: Gelinin elini tutunca kıyamet koptu Gelin 90, damat 77 yaşında... Sağlık ocağında tanışıp evlendiler Aşiret düğününde milyonlar havada uçuştu!
Karnı burnunda ''damattan hamileyim'' deyip düğün salonunu bastı! Kız isteme hastanede bitti! Kızını oğluna isteyen kişiye kurşun yağdırdı Şaşkına çeviren olay: Tırını gelin arabası yaptı Balayına gitmek varken... Damat ile gelin öyle bir şey yaptı ki! Eşi tarafından aldatılan damat, eşini düğün töreninde ifşa etti Elin kırılsın! Düğünde geline böyle yumruk attı Düğünde şoke eden olay! Gelin bir anda kanlar içinde kaldı Bu düğünde takılar havada uçuştu! Takı takma yarışına girdiler 20 TIR'lık düğün konvoyuna para cezası İşte 2022'nin en güzel gelin saç modelleri Gelinin giydiği gelinliği gören damat dondu kaldı! Pes! Elektrikler kesilince yanlış damatla evlendi AYM’den çok konuşulacak ''yabancı gelin'' kararı Nikahta ilginç anlar! Gelin damadı yerden yere vurdu Kız tarafının istek listesi sosyal medyada gündem oldu Kameraların yasaklandığı yılın düğünden fotoğraflar sızdı! Yılın gelini görenleri büyüledi Eşi ve gelinini yaralamıştı: Gelinimin vurulduğunu ifade verirken öğrendim Nikahta öyle bir itiraf yaptı ki... Salon buz kesti!