Gerginlik Haberleri

Dolar uçtu, Kapalıçarşı’da ortalık fena karıştı! Olay görüntüler AK Parti'den tepki çeken ''Ankara'da gerginlik'' açıklaması
Polis, sahte ürünler için harekete geçti: 5 gözaltı Cumhur İttifakı'nda gerginlik: MHP'nin soruları, Bakan'a fazla geldi! TBMM'de yine gerginlik: Vekiller birbirine girdi Meclis'te tansiyon yükselince oturuma ara verildi.
Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı sonrası ortalık fena karıştı Çiftçiler ile DSİ personeli arasında gergin anlar Diyarbakır'da HDP il binası önünde gerginlik Meclis'te gerginlik! AK Parti'li ve HDP'li vekiller... Karadeniz'de ABD ile Rus uçakları karşı karşıya geldi Belediye Başkanının odasında gerginlik! Silahlar çekildi Geceyarısı korkutan gerginlik Türkiye'den Libya mesajı: ''Askeri bir çözüm yok'' TBMM'de AK Parti ile HDP milletvekilleri arasında gerginlik Survivor Evrim oyun alanında gözyaşlarına boğuldu Yunanistan: ''Türkiye ile sıcak çatışma istemiyoruz'' Gerginlik sona eriyor! Çin ve Hindistan anlaştı Meclis'te Gezi Parkı gerginliği Erdoğan ile AK Partili eski vekil arasında ''Suriye'' gerginliği Mert Hakan ile Erol Bulut arasında gol sevinci gerilimi! Alanya'da voleybol maçında gerginlik Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde ''artistlik'' gerginliği İBB Meclisi'nde ''haddini bil'' gerginliği !