Harcama Haberleri

Sayıştay raporundan 42.7 milyar lira ödenek üstü harcama çıktı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, günde 10 milyon lira harcadı!
İşçinin 43.4 milyar TL’si nereye harcandı? Özdağ: ''Evet Suriyelilere 80 milyar dolarının harcamasından rahatsızız'' Borç batağındaki belediyeden 4.5 milyon liralık ''hediye'' Diyanet İşleri, Bakanlık dinlemedi!
Kamuda ''tasarruf'' yine lafta kaldı! İnanılmaz rakam Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin harcama limiti itirazına ret Tam 8 millet bahçesine tam 200 milyon TL! Ali Koç'tan harcama limiti açıklaması: ''Burada bir oyun oynanıyor'' Cumhurbaşkanlığı'ndan Twitter'a 47 milyon TL'lik harcama Koronavirüs salgını kredi kartı salgını oldu! AK Partili belediyeden 2 yılda 81 milyon TL'lik ''ikram ve reklam'' Hayat normalleşti, fiyatlar anormalleşti! Bu da korona zammı! Bakanlık'tan şehir hastaneleri için itiraf gibi açıklama Turizm harcamalarında taksit sayısı arttırıldı! Sağlık Bakanlığı'ndan Afrika'ya 20 milyon TL! Sağlık Bakanlığı'ndan 3 günlük kurultaya 3,5 milyon TL! Diyanet, Ramazan yayınları için 500 bin TL harcadı! Malazgirt sevdasına 46 milyon lira harcandığı ortaya çıktı! Kredi kartları harcamalarında koronavirü artışı Cüzdanlara koronavirüs bulaştı! Harcamalar durdu İşte AFAD'ın rakamlarıyla koronavirüse harcanan para Salgında en çok harcama yapılan üç sektör