Haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri Haberleri

Hafta sonunda hava nasıl olacak ? Kar yağışı ve sağanak yağış geliyor! Meteoroloji'nin ardından AKOM da uyardı: Lapa lapa kar geliyor!
Meteoroloji'den sağanak ve kar yağışı uyarısı Yeni yıla bahar havasında giren İstanbul için kar alamı verildi Meteoroloji'den sağanak ve kar yağışı uyarısı Yeni yılın ilk haftasında hava nasıl olacak ?
Yılbaşında hava nasıl olacak ? Yeni yıl böyle başlıyor Yılbaşında hava nasıl olacak ? Hafta sonunun hava durumu belli oldu Meteoroloji'den yağmur uyarısı geldi ama yeni yıla bahar havasında gireceğiz... Meteoroloji'den sağanak ve kar yağışı uyarısı 2023'e veda ederken hava sıcaklıklarında dikkat çeken artış Yılın son haftasında hava nasıl olacak ? Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Hafta sonu planınızı değiştirin! Yağışlar geri geliyor! Meteoroloji'den kar, sağanak ve fırtına uyarısı Hava sıcaklıkları hızla düşecek; kar ve kuvvetli sağanak geliyor Yılbaşında kar yağacak mı? Beklenen açıklama geldi Kuvvetli yağışlar bir kez daha vuracak Önce güneş ardından kar! İstanbul'a kar geliyor! Yeni haftada hava nasıl olacak ? İşte 5 günlük hava tahminleri Hava durumu şaşırtacak, önce kar ve yağmur, ardndan da... Hafta sonu hava nasıl olacak ? Bakmadan plan yapmayın AFAD ve Meteoroloji'den uyarılar peş peşe geldi: Kar, sel, fırtına! Hava buz kesecek! Çok sayıda ilimizde kar bekleniyor