Hız sınırı Haberleri

Otomobillere fabrika çıkışı hız limiti geliyor: 128 Km aşılamayacak! İstanbul’daki 8 tünelde araç sınıflarına göre hız limiti sabitlendi
İstanbul'daki elektrikli scooterlar için yeni karar O ülkede hız sınırını aşan kişilerin araçlarına el konılacak O trafik cezası yargıdan döndü! Mahkeme ''insaf'' dedi ''Elektrikli scooter''lara bir sınırlama daha getirildi!
1.400 TL'lik hız sınırı trafik cezasını iptal ettirdi, tartışma başladı Sürücüler dikkat! Otoyollarda hız sınırları değişti Bakan Soylu açıkladı, ''bazı'' otoyollarda hız sınırı artıyor Hız sınırı cezası için emsal karar! Mahkeme iptal etti Cumhurbaşkanlığı'nda ''İstanbul içi hız sınırı 30 km'ye düşürülsün'' toplantısı Hız sınırı hangi yollarda ne kadar artacak ? İstanbul Boğazı'nda savaş gemileri hız sınırını aşınca olanlar oldu Hız sınırından gelen trafik cezasını böyle iptal etti Araçlar için şehir içi hız sınırı 30 kilometreye indirildi Polisten trafikte silahlı, tekmeli çevirme! Bakan Soylu açıkladı! Hız sınırı cezalarında yeni dönem Sürücüler dikkat! Hız sınırı cezasında örnek olacak karar Kural var ama bilen yok ! Bisiklet kullanırken ceza yiyebilirsiniz Otoyollardaki hız sınırı için yeni açıklama Sürücüler dikkat ! Otoyollarda hız sınırı değişiyor Onaylandı ! Araçlarda zorunlu hale geliyor Türkiye'de bu işi yapan tek kadın ! Sürücülerin kabusu oldu Trafikte yeni dönem resmen başladı, aman dikkat !