Hollanda Haberleri

Darısı başımıza! Bir ülke daha ''maskelere veda'' etti! Türkiye'ye getirilen yüzlerce inek telef oldu... Nedeni ''pes'' dedirtti!
''Beni rahatsız eder'' deyip, 1.6 milyon euroyu elinin tersiyle etti Bu da ''insansız'' gezi teknesi... Dudak uçuklatan vurgun! Parayla sigara yaktıkları görüntüler ortaya çıktı Bilim insanlarından ''zombi yangın'' uyarısı
Hollanda'da sokağa çıkma yasağı kaldırıldı Hollanda'da 16 Türk'e kraliyet nişanı Feci ölüm! Uçağın iniş takımlarında ceset bulundu Tokat'ta üretiliyor, Avrupa'dan talep yağıyor! Hollanda'da nisan ayında yağan kar nedeniyle maç ertelendi O ülkede korona aşısı 60 yaş altına uygulanmayacak Eurovision Şarkı Yarışması'nda da koronavirüs deneyi Hollanda polisi Türk halkından özür diledi İlginç koronavirüs testi: 200 kişi tatile gönderilecek! Hollanda Parlamentosu'nda bomba tehdidi 16 yaşındaki kızın ölümü sonrası skandal sözler: ''Bir Türk daha azaldı'' A Milli Takımımız Hollanda'yı 4 golle devirdi Hollanda yeni parlamento için sandık başında Hollanda'da karantina protestosuna sert müdahale Polislerin karantina karşıtı gösterilere sert müdahale Gece kulübünde ilginç koronavirüs deneyi Hollanda'da test merkezine bombalı saldırı Seks işçileri isyan etti!