İsim Haberleri

Susam Sokağı ile tanınmıştı: Efsane isim hayatını kaybetti Uğur Dündar canlı yayında açıkladı: Fenerbahçe stadının adı ne zaman değişecek?
Uğur Dündar fitili ateşledi, Ali Koç onayladı: Fenerbahçe Atatürk Stadyumu İsim benzerliği yüzünde 1 TL'ye ev sahibi oldu, gerçeği boşanırken öğrendi Yüz binler isim değişikliği için akın etti: İşte en çok değiştirilen isim ve soyisimler e-Devlet'e Fatih Terim akını! 20 bin kişi birden başvurdu
Galatasaray'da 9 bilet kesildi: İşte gelecek sezon takımdan ayrılacak isimler Bir döneme damga vuran yarışma Kısmetse Olur kızları bakın şimdi ne haldeler Teklif kabul edildi: Bir üniversitenin adı değişti İhanet iddiası spor basınına damga vurdu: Messi, Barcelona'dan Pique yüzünden mi ayrıldı? Recep Tayyip Erdoğan ismini taşıyan genç dikkat çekiyor Anadolu rock müziğinin efsanesi Barış Manço’nun gerçek adı herkesi şaşırttı Çocuklarına ''Recep Tayyip'' adını veren aile isim değiştirdi Trans birey 20 yıllık isim mücadelesini kazandı İşte Erdoğan'ın Süleyman Soylu yerine getirmeyi düşündüğü isim İşte Kanalİstanbul güzergahından arazi satın alanlar listesi! Merkez Bankası'nda bir isim daha görevden alındı Kadir Topbaş'ın ismi Yenikapı'da yaşatılacak Bir isim önerisi de ondan! ''Astronot'' yerine ''Fezagir'' Türkiye'de en çok değiştirilen isim ve soyadı belli oldu Hamza Yerlikaya'ya bir kötü haber daha Prof. Dr. Şahin'in ismi doğduğu mahalledeki sokağa verilecek Ölen çocukları adına para toplandığını fark edip suç duyurusunda bulundu Atatürk'ün adını silip, AK Partili vekilin adını verdiler!