Kadına şiddet Haberleri

Eşi olacak cani tarafından bıçaklanmıştı, bir böbreği alındı Yine boşanma aşamasındaki eş dehşeti: Dayak, tehdit, taciz!
Sokak ortasında tanımadığı bir kadını hastanelik edip ''sinirliydim'' dedi Kanlar içerisinde bulunan genç kadından ilginç ifade Sokak ortasında kadını 5 yerinden bıçakladı Bir kadına şiddet vakası daha! Eşini bıçakla rehin aldı!
Yine bir boşanma aşamasındaki eş dehşeti Doktor sevgilisi genç kadına kabusu yaşattı! Saatlerce süren dehşet Kız arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdırdı İstanbul'da sokak ortasında bir kadın tekbir getirilerek bıçaklandı! Şiddete uğrayan kadının, saldırgana verdiği ders kamerada Tinder sonunda ''kadınlar için'' harekete geçti Yine bir boşanma aşamasındaki eş dehşeti! Kadını vatandaşlar kurtardı İstanbul'da dehşet! Keserle saldırıya uğrayan genç kadının çığlıkları İstanbul'da kadına şiddet, tekme tokat darp etti Eşine kabusu yaşatan caniye iyi hal indirimi Sokak ortasında dehşet! Sevgilisini boğazından bıçakladı Biz bu caniyi de idam etmeyeceksek kimi edeceğiz ? 70 yaşındaki kadına öldüresiye dayak İstanbul'da sokak ortasında kadına şiddet kamerada! Ellerin kırılsın ellerin! İstanbul'a gelen dünyaca ünlü isimden kadına şiddet! Eşini 7 yerinden bıçakladı, şimdi aramızda dolaşıyor Yine bir kadın cinayeti: ''KADES butonuna bas'' deyince öldürdü Sokak ortasında kadına şiddet! Yumrukladı, saçlarından tutup sürükledi