Kapalı çarşı altın Haberleri

Faiz kararı piyasalar çare olmadı! İşte dolar, euro ve altında son durum Piyasalarda kırmızı alarm! Dolar 8 TL'ye koşuyor!
Piyasalardan rekor üstüne rekor! Türk Lirası eridi! Dolardan rekor üstüne rekor! TL eriyip gitti! Türk Lirası'nda erime büyüyor... Dolar ve Euro'dan yeni rekor! Türk Lirası eriyor... Dolar ve Euro'dan rekor üstüne yeni rekor!
''Yatırım gurusu'' olarak bilinen ünlü yatırımcıdan altın için kritik uyarı Kritik faiz kararı öncesi Dolar, Euro, altın yükselişte Altın yeniden uçuşa geçti! Dolar ve Euro rekorun sınırında Piyasalar alev alev! Dolar 8 TL'ye Euro 9 TL'ye koşuyor! Piyasalar zirveyi sevdi; dolar, euro ve altın güne böyle başladı 2021 yılı altın fiyatları için çılgın tahmin Korkulan oldu! Dolar 7,50'nin üstünü de gördü! TL eriyor! Dolardan yeni rekor! Euro 9 TL sınırında! TL'de değer kaybı büyüyor! Dolardan yeni rekor! Euro 9 TL'ye dayandı Dolar yeniden rekor kırdı! Tarihin en yüksek seviyesi TL eriyor! Dolardan bir rekor daha! Enflasyon sonrası Dolar ve Euro'da tarihi rekor Piyasalar yeniden gaza bastı! Dolar, Euro ve altında yükseliş sürüyor TL'nin değer kaybı sürüyor! Dolar, Euro ve Altın zirveye demir attı! TL erimeye devam ediyor! İşte dolar, euro ve altında ilk rakamlar Piyasalarda dalgalanma sürüyor! İşte dolar, euro ve altında son durum Dolar, euro ve altın fiyatlarında son durum Doların ateşi düşmüyor! İşte rekor sonrası günün ilk rakamları