Kars Haberleri

Kars’ta yolda mahsur kalan 15 kişi donmaktan son anda kurtarıldı Lise öğrencisi kıza 3 yıl süren taciz cinayetle bitti! Kaçırmak için adam tutmuş!
Tacizcisini öldüren genç kız için karar verildi Lise öğrencisi kız, tacizcisini köy meydanında öldürdü Başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğu ''cesareti'' kurtardı Türkiye'nin en soğuk ili dondu!
Herkesin aklı orada! Sibirya değil Türkiye! Kış turizmine damga vurdu Kars'ta ormanın derinliklerindeki vaşak ailesi böyle görüntülendi Soğuktan vatandaşın kirpikleri buz tuttu Doğu Ekspresi yolcuları büyüleyen Çıldır Gölü'nde... Türkiye'nin gizli cennetinden büyüleyen görüntüler Bu görüntüler Türkiye'den! Soğuktan dereler dondu! Beklenen kar yağışı başladı: 3 ilimiz beyaza büründü Kış erken geldi! Sıcaklık eski 10 dereceye düştü, ilçe beyaza büründü Şehre inen ayılar apartmana girerken görüntülendi Kars'ta balık ölümlerinin nedeni belli oldu Kars'taki menderesler her mevsim güzelliğiyle cezbediyor Kars'ta vahşet! İkizini üzerine kolonya döküp yaktı Kars'tan acı haber: Bir astsubay şehit oldu, 3 kişi hayatını kaybetti Cesedi bazanın altında bulunmuştu! Sır ölümde ''külotlu çorap'' detayı Peş peşe yasak kararı! Bu ürünler marketlerde satılamayacak Köylerden geriye sadece bu kaldı CHP'den ''tam kapanma'' çağrısı Yerine kayyum atanmıştı; tahliye edildi