Kira sözleşmesi Haberleri

Bekara ev vermeyen ev sahibinin cezası ''bu kadarcık'' oldu Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira sözleşmesi artık e-Devlet'ten yapılacak
Evini kiralayanlar dikkat: 1 milyon TL cezalı ''Airbnb'' yasası Resmi Gazete'de Ev sahibi ile kiracı tartışmasında yine silahlar konuştu Arabulucu kira krizini böyle çözdü: ''Yüzde 71 zam şart!'' Ev sahipleri ve emlakçılara ceza yağdı, kiracılar ''ohhh'' çekti!
Kiralık konutta yeni kriz! Ev sahipleri de kiracılar da çaresiz Riskli binalarda oturan kiracılar için Yargıtay'dan emsal karar Kira sözleşmeleri artık e-Devlet'te Ev sahipleri, şimdi de kiracıların peşini bıraktı kefillerin peşine düştü Fahiş kiralar için yeni adım! Kiracılar dikkat! Hemen kira sözleşmenizi kontrol edin Ev sahipleri, kiracılar dikkat! İşte 5 maddede yeni kira zammı düzenlemesi Bakan'dan kirasına yeni zam yapanlara kötü haber! Kirada oturanlar dikkat! Sözleşmede önemli detay Yargıtay'dan kira sözleşmesi için emsal karar Yargıdan milyonlarca kiracıyı ve ev sahibi için emsal karar Kira sözleşmeleri değişiyor; koronavirüs güncellemesi geliyor! Kiracılar koronavirüs nedeniyle sözleşmeyi feshedebilir mi ? TL ile kiralama kararı sonrası dikkat çeken rapor 2200 yıllık yazıtın sırrı çözüldü !