Kız çocuğu Haberleri

11 yaşındaki çocuk tacizcinin elinden böyle kurtuldu Kızı çocuklarının cesetlerini mumyalamıştı! Tüyler ürperten sözler!
Bebeğini öldürmek için dondurucuya koydu! Markette kız çocuğuna taciz! Evden kaçan kız çocuğu bakın nerede bulundu! Okulda şoke eden görüntü! 12 yaşındaki çocuğu pencereden attılar!
Ölüm teğet geçti! Bir kadın, bir çocuk ve bir sapık! Mide bulandıran olay! 16 yaşındaki kıza seri tecavüz dehşeti! 9 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç tacizin kanıtları mide bulandırdı Şehir eşkiyaları, 5 yaşındaki kızı bu hale getirdi! Son günlerin en iğrenç haberi: Yıllar boyu aile içi tecavüze uğradı! Annesinin sevgilisinin istismarına maruz kalan kız çocuğu intihar etti İkiz kız çocuklarına cinsel istismar! Anne ve 2 kişi tutuklandı Küçük kızının birlikte yaşadığı gencin evini bastı: 1 ölü, 1 yaralı! İnfial yaratan taciz görüntüleri sonrası tutuklandı Sosyal medyada infial yaratan taciz görüntüleri! Korku dolu dakikalar! 1,5 yaşındaki kızını öldürüyordu Rezalet! 9 yaşındaki kıza mide bulandıran taciz! İdam istiyoruz idam! 6 yaşındaki bir kız çocuğu daha öldürüldü Metroda iğrenç olay! Sapığı 15 yaşındaki kız çocuğu yakaladı İhmal değil, cinayet ! 3 yaşında açlık ve susuzluktan öldü! 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmişti; adliyeye sevk edildi Öz baba dehşeti! Görüşmek istemeyen kızını öldürdü