Konut fiyatları Haberleri

Bakan Nebati'den konut fiyatları için özel toplantı: Enflasyonla mücadelede kapsamlı adımlar... Erdoğan açıkladı, konut fiyatlarına zam yağdı!
Ünlü ekonomist konut fiyatlarını uçuran sebebi açıkladı Alan aldı, alamayan yandı! Burada fiyatlar uçtu Ev almak hayal oldu! Konut fiyatlarında rekor artış İstanbul'dan kaçanlar bu şehre gidiyor!
KDV düştü ama nafile... Yeni konut ya da otomobil hayali kuranlara kötü haber 2022'de konut fiyatlarının en çok arttığı iller belli oldu Konut fiyatları düşecek mi ? İşin uzmanı açıkladı TCMB açıkladı: Uçtu, uçtu konut fiyatları uçtu! Yeni ev hayali kuranlara bir kötü haber daha Beklenen açıklama uzmanından geldi: Konut fiyatları düşecek mi ? Bu haberi okumadan ev almayın! İşte en çok değerlenecek il ve ilçeler Listede Türkiye'den de 3 şehir var! İşte dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler Konutta büyük kriz! Satacak satamıyor, alacak alamıyor! Bu illerde konut alanlar yaşadı Ne İstanbul, ne Ankara, ne de İzmir... Bu ilde konut fiyatları yüzde 70 arttı Konut fiyatlarında inanılmaz artış! 4 yılda 4'e katlandı ''Şimdi alım zamanı'' deyip açıkladı: Konut fiyatlarına çok büyük zam geliyor Bir kötü haber daha! ''Fiyatlarda patlama yaşanacak'' Çimentoculardan müteahhitlere: Konut fiyatlarını yüzde 50 düşürün, bedava verelim Yüz yüze eğitim başladı, kiralık ev kalmadı: Kira fiyatları dudak uçuklattı Evler 148 bin liradan başlıyor! İstanbul'un en ucuz ilçeleri İstanbul'da rekor: Pandemide konut fiyatları yüzde 40 arttı