Koronavirüs haritası Haberleri

İllere göre haftalık vaka sayıları belli oldu! İllere göre haftalık vaka sayıları açıklandı: İşte vaka sayısı artan 9 ilimiz
Son 24 saatin koronavirüs tablosu açıklandı Son 24 saatin koronavirüs tablosu açıklandı İllere göre vaka sayıları açıklandı! İşte en çok ve en az vaka görülen iller! İşte yasakları geri getiren tablo! Vaka sayısı azalan sadece iki il var!
Bir il daha kırmızı listeye girdi! Vaka sayıları 3'e katlandı Normalleşmenin faturası ağır oldu! İşte yeni koronavirüs haritası İzmir Valisi uyardı: ''Kritik eşiği aşmış bulunuyoruz'' Karadeniz alarm veriyor! ''Seneye marta kadar normale dönemeyiz'' İşte ilçe ilçe İstanbul'un yeni koronavirüs haritası Restoranlar, kafeler, fabrikalar, işyerleri... Yeni kısıtlamalar geliyor! İstanbul'un korona haritası kızarıyor! İşte en riskli ve güvenli ilçeler O ilimizde tek güvenli yer mezarlık kaldı! Konya'nın koronavirüs haritası kıpkırmızı! Dünya bu haritayı konuşuyor! İşte Koronavirüste en güvenli ülkeler! Normalleşme sonrası İstanbul'da ürküten görüntü İşte Türkiye'nin güncel koronavirüs haritası !