Koronavirüs testi Haberleri

Bu belirtiler varsa dikkat! Koronavirüs testinde kriterler değişti İşte Erdoğan'ın ''koronavirüs'' kuralı: Test yaptırmayanla görüşmeyecek!
16 işçinin testi pozitif çıktı, fabrika kapandı! Beşiktaş koronavirüs test sonuçlarını açıkladı Bir kedide koronavirüs tespit edildi En garip ''koronavirüs testi''... Hemen ellerinize bakın!
Fenerbahçe'nin koronavirüs test sonuçları açıklandı Türkiye'de ''üşüttüm'' diyene koronavirüs testi! Tatil için ''sağlık pasaportu şartı'' geliyor! Fenerbahçe koronavirüs test sonuçlarını açıkladı Negatif testlerin yüzde 30’u için ''hata var'' iddiası! Sahte belgeyle il değiştirmeye çalışan kişi koronavirüslü çıktı İŞKUR'da 8 memurun koronavirüs testi pozitif çıktı Skandal iddia: ''Ücretsiz testin numunesi için para istediler'' Korona peşini bırakmıyor! 1 değil, 2 değil, 3 kez... Bakan Koca: ''Kalınlığını bilmediğimiz bir buz tabakasının üstündeyiz'' Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman koronavirüse yakalandı Madonna’nın koronavirüs testi pozitif çıktı! TBMM'de koronavirüs alarmı! 213 kişi takip altında İstanbul'dan memleketine gitti! Bir mahalle karantinada Yoğun bakımda kalan koronavirüs hastası: Öldüm, geldim Yoğun bakımda kalan koronavirüs hastası: Öldüm, geldim Test için geldiği hastaneyi birbirine kattı! Ciple içeri girmeye çalıştı Test için geldiği hastaneyi birbirine kattı! Ciple içeri girmeye çalıştı