Koronavirüs yasakları Haberleri

Bir ilde daha kırmızı alarm! Koronavirüs yasakları geri döndü Düğmeye basıldı: Türkiye'de aşı olmayanlara yeni yasaklar geliyor!
Koronavirüs tedbirleri arttırıldı! Tatilciler mahsur kalabilir ''Kabine üyeleriyle görüştüm'' deyip, yasakların biteceği tarihi açıkladı Muafiyet listesinde, bizi yine unuttular! Bakanlıktan Ramazan genelgesi! İşte madde madde koronavirüs yasakları
Ramazan'da yasaklar geri dönüyor! Listede 22 il var! Kırmızı listedeki Samsun'da yeni koronavirüs kararları Geri sayım başladı! İşte normalleşmeye en yakın ve en uzak iller Bilim Kurulu üyesi Yavuz'dan kısıtlama açıklaması Türkiye'nin dört gözle beklediği kabine toplantısı başladı İşte 1 haftada yasaklara uymayıp ceza uygulanan kişi sayısı Yeniden normalleşme ne zaman olacak? Uzmanlar tarih verdi 56 saatlik koronavirüs yasakları bu akşam yeniden başlıyor Yılbaşı öncesi yeni yasaklar gelecek mi? Gözler kritik toplantıda Bakan Soylu açıkladı; koronavirüs yasaklarına ''BBG evi'' incelemesi! Koronavirüs yasakları ne zaman başlıyor?