Kuraklık Haberleri

54 yıldır böylesi görülmemişti... Barajlardan tahliye başladı Altın avcıları iş başı yaptı: Haftada 7-8 gram altın çıkarıyorlar
Kuraklığın vurduğu Konya Ovası şimdi de sular altında Gel de kahrolma! Türkiye'yi bekleyen tehlike uydudan görüntülendi Belediye 5 lt'lik suyu 500 TL'den sattı Kuraklığın vurduğu bölgede 5 metre kar yağdı!
Kuraklıkla gelen felaket... Dünya bu kareleri konuşuyor Arılar ölüyor, bal üretimi düşüyor! Türkiye'de kırmızı alarm! Son 50 yılın rekoru kırıldı Kuraklığın vurduğu Edirne'den sevindiren haber Türkiye'nin dev gölünden geriye bu kaldı Türkiye'nin cennet parçası gölünden geriye sadece bu kaldı Böyle giderse Türkiye'nin haritası değişecek! İnanılmaz görüntü Eyvah! Bu ilimizde 10 günlük su kaldı Bir zamanlar Türkiye'nin gizli cennetiydi... Şimdi yüzde 70'i kurudu İstanbul'da yeniden kuraklık alarmı Van Gölü'nden balıklar gitti, köpekler geldi... Ankara'da baraj doluluk oranı yüzde 9'a düştü Ankara'nın barajlarında kırmızı alarm: Kritik seviyenin altına düştü Kuraklığın vurduğu derede isyan ettiren manzara Türkiye'nin mavi cenneti, kurudu... Fotoğraftaki gölü bulun! Paraguay'da kuraklık kabusu! 117 yıldır böylesi görülmedi Tunca Nehri'nde korkutan görüntü Bir zamanlar cennetti... Türkiye'nin bir gölü daha kurudu!