Market Haberleri

Fiyatlar uçunca, yeni soruşturma başladı! Zincir marketler için şimdi de yeni iddia Sanal markette büyük vurgun: Siparişi iptal edip zam yapmışlar!
Market hırsızı kadın çalışanı yerde sürükledi Bugün zamlanan şekere zammın da zammı geliyor! İstanbul'da markette taciz iddiası! Dükkanı basıp öldüresiye dövdüler Kıskanılan Türkiye bu mu ? Başkent Ankara'dan kahreden görüntü
Çıplak halde alışveriş yapan kadın şoke etti Market çalışanına kendi çocuğunun gözü önünde kabusu yaşattı Markette cirit atan fare müşteri kamerasında! Skandal görüntüler 1 kuruş deyip geçmeyin! 10 bin TL kazanabilirsiniz Zam üstüne zam sonrası süte de alarm takıldı Erdoğan'ın alışveriş yaptığı markette zarar rekoru kırıldı Bir sapık sığınmacı daha! Bu sefer kimse ''selfie çekiyordur'' diyemeyecek! Gel de çıldırma! Tarlada 1, markette 5,5 TL! Çin'de koronavirüs paniği! Halk marketleri talan etti Zam yağmuru vatandaşın tercihini değiştirdi! Sütteki Arapça ambalaja güldüren savunma 5 litrelik yağ 50 TL! Marketlerin reklam oyunu vatandaşı isyan ettirdi Hükümetten gıda fiyatları için yeni adım! Anlık olarak takip edilecek İstanbul'da önce kapkaççı ardından da mağdur dehşeti! 2 kadın ortalığı birbirine kattı Valizlerinizi toplayın, Türk malı ayçiçek yağını ucuza alabilmek için Katar'a gidiyoruz! Ünlü market zincirinin indirim kampanyası sosyal medyada olay oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın market sepeti 2'ye katlandı ''Eyvah'' dediğimiz başımıza geldi! İstanbul'da yıllık enflasyon rekor kırdı!