Metin Haberleri

MasterChef'in son şampiyonu Metin'den yeni açıklama Akşener açıkladı: Millet İttifakı Özdağ'ın şartlarını kabul edecek mi?
Bu bir ilk! Google'ın yapay zekası bir ilke imzasını attı MasterChef'te şampiyon ''kıl payı'' belli oldu Arka Sokaklar'ın Metin'i sevgilisiyle aşka geldi Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, taraftarlarla bir araya geldi
AK Parti yargı paketini MHP'ye sundu; sırada CHP ve İYİ Parti var MEB'den Cumhuriyet'le ilgili skandal metin ! Köyde herkes bu soruyu soruyor: Bu oyu kim verdi ? Arap Birliği'nde ''Türkiye karşıtı'' metin Adriana ile Metin harap ! AK Parti ile MHP o konuda anlaştı ! Metin Uca paylaştı, sosyal medya sallandı Konuşmayı hazırlamışlardı ! Karar verildi... Alman vakıflarına operasyon mu geliyor ? Türkiye bu fotoğrafı konuşuyor, şehit nöbeti ! Barolar Birliği anayasa paketini masaya yatırıyor Lig TV’den büyük değişiklik! Metin Kaplan tahliye edildi AK Parti'nin önemli isminden ''hidayete eren... Skandal fotoğraf için açıklama geldi 100 isimden HDP'ye destek çağrısı !