Muharrem sarıkaya Haberleri

Binali Yıldırım'dan yeni açıklama! Siyaseti bırakıyor mu ? Bilim Kurulu üyesi açıkladı: Koronavirüsün sıcakta da yayıldığının kanıtı!
AK Parti'den, Bahçeli'nin teklifine ret! AVM'ler açıkken TBMM neden kapalı ? AK Parti'den erken seçim iddiaları için bir açıklama daha Okulları dezenfekte etmek isteyen Mansur Yavaş’a izin verilmedi
AK Parti'ye kötü haber! AK Partili belediye başkanı görevden alınacak CHP, Esad'ı Türkiye'ye davet edecek CHP'den ültimatom: ''Akrabalar derhâl istifa edecek!'' AK Parti'den Ali Babacan için dikkat çeken açıklama YSK'den HSK'ye: Başkanların tayini seçim sonrasına kalsın Bahçeli'nin tepkisinin nedeni belli oldu YSK'nın 7 üyesi sessiz sedasız oy vermiş Erdoğan'a bir yetki daha AK Parti seçmenle ''cep''ten buluşacak AK Parti'nin Ankara adayını canlı yayında açıkladı Canlı yayında bomba iddia: MHP'nin Ankara adayını açıkladı Meral Akşener'in partisi kurulmadan isim değiştirdi Erken seçimde partilerin vaatleri neler olacak ? Seçimlerde koalisyon olacak mı ? Seçim sonrası için şok iddia !