Netflıx Haberleri

Şahmaran'dan yeni fragman geldi, Serenay Sarıkaya yine gündemde RTÜK, Acun Ilıcalı'nın açtığı davada savunma yapmayı unuttu
Netflix'ten Wednesday müjdesi Netflix, Wednesday dizisini kaybedebilir Netflix'ten sürpriz karar! O dizi iptal edildi Şahmaran'dan ilk fragman geldi, Serenay Sarıkaya'nın çıplak görüntüleri olay oldu!
Buz pistinde Wednesday şöleni Netflix'in 2022 yılında en çok izlenen dizileri belli oldu Erotik sahneleri gündem oldu: Netflix'in o dizisine tepki yağıyor Netflix'teki Türk yapımlarına dünyanın ilgisi artıyor Dikkat! Netflix şifresini paylaşmak artık kanunen suç! İşte IMDB''ye göre gelmiş geçmiş en iyi Türk dizileri Netflix aboneleri isyan etti: 350 içerik buhar oldu! Netflix Türkiye'de Ocak 2023 dizi ve filmleri belli oldu Sıcak Kafa dizisinin reyting sonuçları açıklandı Jigolo rolünü oynayacak Çağatay Ulusoy imaj değiştirdi Şahsiyet ikinci sezonuyla geliyor Türk dizileri Netflix'e damga vurdu! İşte en çok izlenen filmler ve diziler Atilla Taş ''linci göze alıp ifşa edeceğim'' diyerek paylaştı Netflix’te büyük skandal! Türkiye'yi Ermenistan'a kattılar Netflix Türkiye'de haftanın en çok izlenenleri belli oldu Netflix'in yeni dizisi rekorları alt üst etti Netflix'in aralık takvimi belli oldu, sürpriz yapım Netflix'e geliyor Netflix’in yeni dizisi 1899 çalıntı mı ?