Niğde Haberleri

İtalya'da gördü, Niğde'de fabrikasını açtı! Şimdi dünyaya ihraç ediyor Sıfır kilometre araçta inanılmaz hata! Satın aldıktan 2 ay sonra fark etti
Niğde'de feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti Define avcılarına suçüstü! İki ilimizde daha peş peşe depremler! Üç ilimiz de yeni güne peş peşe depremlerle başladı!
Niğde'de korkutan deprem! Niğde'de korkutan deprem! Niğde'deki depremde hasar gören ev sayısı açıklandı Niğde yeni güne de depremle başladı! Dün gece 5,1, bu sabah 4,3 Bir ilde daha mesai saatleri değişti! Takla atan otomobil şarampole devrildi: 3 ölü, 2 yaralı Validen korkutan açıklama: Kentte tablo iç açıcı değil Bir ilimizde daha kırmızı alarm! Ameliyatlar durduruldu Ankara-Niğde arasını 2 saat 22 dakikaya düşürecek otoyol açılıyor Türkiye'nin ''en akıllı otoyolu'' açılıyor Aamir Khan izdihamı kamerada Dehşet evi! Eski eşini öldürdü, anne ve babasını yaraladı! Niğde'de açık havada minderli, sosyal mesafeli sinema keyfi Dokuzuncu katın balkonundan düşerek öldü! Niğde'de pamuk deposu alev alev yandı Yengesinin otomobilini çaldı, böyle yakalandı Bu görüntülere yürek dayanmaz! Hangi insan evladı bunu yapar? Türkiye'de 2 kişi daha koronavirüsünden karantina altına alındı!