Oruç Haberleri

Okul müdüründen öğrenci ve öğretmenlere oruç talimatı Oruç tutarken bunları sakın yapmayın: İşte oruç tutarken dikkat edilmesi gereken 10 öneri
Ramazan ayında mide sorunları için nelere dikkat etmeliyiz? Orucu ''kilo vermek için'' tutacaklar dikkat: Uzmanlar uyardı ''Oruç cinsellikten de uzak durulması demektir'' Uzman isim Ramazan öncesi uyardı: Diyabet hastaları oruç tutabilir mi?
Oruç tutacaklar dikkat: Koronavirüs aşısı orucu bozar mı? Baş ağrısı yapıyor! Ramazan ayında ne kadar su içilmeli? Uzmanlar uyardı: Hamile kadınlar oruç tutabilir mi? Canan Karatay'dan oruç tutacaklara kritik uyarılar Cami hoparlöründen oruç bedduasına soruşturma Demba Ba sessizliğini bozdu Oruç tutan futbolcular için karar verildi Pelin Akil oruç tutmadığı için linç edildi 33 yıldır ara vermeden oruç tutuyor Maça iftar molası! Oruçlarını böyle açtılar Ramazan ayında boğaz reflüsüne dikkat Bu uyarılara dikkat! Kronik kalp hastaları oruç tutabilir mi? İşte gökyüzünde iftar açmanın bedeli! Diyanet açıkladı: Koronavirüs aşısı orucu bozar mı? Bilim Kurulu üyesi Akın: Aşı günü belki oruç tutulmayabilir Ramazan kolileri yüzde 35 zamlandı! Ramazan süresince bir tam kapanma çağrısı daha! Oruç tutarken alkollü yakalandı!