Otomobil satışları Haberleri

Otomobil alım satımında 6 maddelik düzenleme paketi geliyor Otomobil piyasası uçuşa geçti: Elektrikli araçlar kapış kapış gidiyor!
Otomotiv satışlarında yeni rekor Otomobil satışlarını ''elektrik'' çarptı! Dikkat çeken rakamlar Oto galericilerden 2. el otomobilde dikkat çeken tahmin İkinci el otomobilde ''seçim'' hareketliliği
Otomobil satışlarında zam paniği! Türkiye'de 2023 yılının ilk 3 ayında en çok satan otomobiller Sıfır km araç satışlarında büyük çöküş Türkiye Avrupa'da araç sayısında sonuncu oldu Otomobil satışlarında sert düşüş Otomobil satışlarındaki düşüş sürüyor 2021 yılının en çok satan otomobilleri açıklandı Otomobil pazarındaki daralma rekor kırdı Dizel araç satışlarında büyük düşüş Otomobil satışları gaza bastı! Otomobil satışları 8 ay sonra ilk kez arttı İkinci el otomobil fiyatları için korkutan tahmin! Salgın dönemi kredileri otomobil satışlarına yaradı İşte ikinci elde en çok tercih edilen otomobiller İkinci el otomobil satışları 17 yıl geriledi! Koronavirüs otomobil satışlarını eritti Otomotiv sektörüne virüs bulaştı! Satışlar durdu Otomotivde yangın var! Sektör eridi!