Pakistanlı Haberleri

Pakistanlı kaçaklar bu sefer de çocukların görüntülerin internette paylaştı Polisle alay edilen videolar çeken Pakistanlı gözaltında
Tepkiler artınca sığınmacıları sansürlediler Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı sığınmacılara bir tepki daha: ''Hazmedemiyorum'' Bir göçmen rezaleti daha! Pakistanlı göçmen Türk kızlarını videoya çekip paylaştı! Bir yabancı uyruklu ''kameralı'' sapık daha!
AB'den mülteciler için sürpriz Türkiye açıklaması İstanbul'da tam 709 Afgan ve Pakistanlı yakalandı İstanbul'da ''Pakistanlı'' dehşeti: Afganları kaçırıp katlettiler! İstanbul'da bir göçmen gözaltında! Suçunu yazmaya elimiz varmadı! Bolu'da 20 kişi karantinaya alındı 30 mülteci son anda kurtarıldı İstanbul'da dehşet! Elleri kolları bağlı 4 gün geçirdiler Küçükçekmece'deki istismar zanlısı suçunu itiraf etti Yüzerek yurt dışına geçmeye çalışan Pakistanlı kurtarıldı İstanbul'da kamyon kasasında insan kaçakçılığı Bir bu eksikti ! Kocaeli'nde çocuk tacizcisi Pakistanlı yakalandı Müslüman genci öldüresiye dövdüler Suriyeliler bitti onlar gelmeye başladı !