Promosyon Haberleri

Milyonlarca emekliye banka promosyonundan kötü haber! Milyonlarca emeklinin yeni promosyon miktarı için geri sayım başladı!
QNB Finansbank'tan emeklilere 1.250TL’ye varan emekli promosyonu Çocuk promosyonları yasaklanıyor Emekliye 1000 lira promosyon ! İBB'den 23 Haziran öncesi, 8 milyon TL'lik ödeme
Milletin vekillerine 9 bin 700 TL'lik piyango AK Partili belediyenin 10 milyon TL'lik bütçesi olay oldu Bedava akaryakıt dönemi sona eriyor Taşeron işçiye büyük müjde Promosyon miktarı belli oldu Bankalar emekliye promosyonda rakamı yükseltti Promosyon ürünleri dağıtmak itibar kazandırıyor! Emekliye üçlü ödeme müjdesi; kim ne kadar zam alacak ? Yeni emekli olacaklara müjde ! Maaşa ek geliyor... Bankalar emeklilerin peşinde ! 100 lira veren bile var Emeklilere erken ödeme sürprizi Emekliye 500 TL promosyon müjdesi Emekliye promosyonda büyük kolaylık Dolandırıcıların yeni yöntemi bu oldu Promosyon ödemelerinde bir müjde daha Promosyon bekleyen emekliler dikkat: Sözleşmede bu varsa... Emekliye promosyon ödemeleri başladı Emeklilere promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak? Emeklilere promosyonda tarih netleşti !