Seçim anketi sonuçları Haberleri

16 ilde yapılan ''Kürt seçmen'' anketi sonuçları açıklandı Adana, Ankara, İstanbul, İzmir... 4 ildeki son seçim anketi açıklandı!
ORC İstanbul'da yaptığı son seçim anketini açıklandı Tüm hesapları değiştiren son seçim anketi canlı yayında açıklandı 2023'te ilk kez oy kullanacak ''Z kuşağı''nın 51 ildeki seçim anketi açıklandı Son anketiaçıklandı: İşte Erdoğan ve 4 muhtemel rakibinin oy oranları
Son anketler açıklandı; AK Parti de Erdoğan da böylesini görmemişti Erdoğan'ın muhtemel 4 rakibine göre oy oranı... MetroPOLL'ün anketi.. MetroPOLL'ün son anketinde çok konuşulacak ''kararsızlar'' ayrıntısı! Bir anketçi daha ''geçmiş olsun'' dedi! ''Göreceksiniz'' deyip anket sonuçlarını paylaştı Optimar Araştırma, son anketini canlı yayında açıkladı MetroPOLL'ün hangi partinin seçmeni hangi adaya oy verecek anketi açıklandı 30 büyükşehirdeki ''karşılaştırmalı'' son seçim anketi açıklandı AK Parti şokta: Son seçim anketinde Mansur Yavaş ve Zafer Partisi ayrıntısı Anket sonuçlarına inanmayan AK Parti'nin ''inandığı'' anket ortaya çıktı Bir seçim anketi daha açıklandı; AK Parti seçmeni de MHP seçmeni de kararını değiştirdi MHP'nin başı dertte! Bahçeli'yi kara kara düşündüren anket sonucu Son seçim anketi açıklandı; ittifaklar arası fark büyüyor! Son seçim anketi sonuçları AK Parti ile MHP'nin kalesini yıktı Son anket açıklandı; Erdoğan, siyasi hayatındaki oy kaybı rekorunu kırdı MetroPoll'ün son anketi iktidara da muhalefete de ''ayağınızı denk alın''dedi Bir seçim anketi daha... İşte ittifakların son oy oranı Son anket açıklandı: AK Parti de, Erdoğan da böylesini ilk kez görecek ORC 2022'nin ilk seçim anketinin sonuçlarını açıkladı!