Sedat peker Haberleri

''Sedat Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçi'' iddiasında yeni gelişme Sedat Peker işaret etmişti... 4,9 tonluk dev kokain operasyonu!
Sedat Peker davasında bir tahliye daha Sedat Peker'in yargılandığı davada 12 tahliye Gazeteci Sevilay Yılman'dan Bakan Soylu için olay ifade Sedat Peker'in sosyal medya hesabında günler sonra ilk hareketlilik
Sedat Peker'den ''buradayım'' mesajı Halil Falyalı serbest kaldı 'Döner Kardeşler'in lideri Emirhan Döner: Bu örgütün lideri Sedat Peker'dir Eşi Sedat Peker'in videosunu paylaştı Birleşik Arap Emirlikleri'nde Sedat Peker'i ziyaret eden ''gizemli'' iş insanı kim ? Avukatı, Sedat Peker'in son durumunu açıkladı Sedat Peker günler sonra ortaya çıktı Gözaltında mı, ev hapsinde mi derken... İsmail Saymaz, Sedat Peker ile ilgili son bilgiyi paylaştı Sedat Peker gözaltına alındı mı? Avukatından açıklama geldi Sedat Peker'in nerede olduğu ortaya çıktı! Sedat Peker’in avukatı: ''5 gündür haber alamıyorum'' Sedat Peker'in günlerdir süren sessizliğinin nedeni belli oldu Sedat Peker'i tehdit eden ''Hanımağa'' tutuklandı AK Partili Bülent Arınç 10 bin dolar iddiaları için çarpıcı sözler Sedat Peker'in sağ kolunun iddiaları Meclis gündemine taşındı BAE Veliaht Prensi Türkiye'ye geliyor! Sedat Peker için dikkat çeken iddia Sedat Peker'den aylar sonra yeni video: Film bitti dendiği yerden yeniden başlar Sedat Peker'den ifşa sinyali: Bahis ve uyuşturucu transferini sağlayan ünlü grup kim?