Sınav Haberleri

Bahçeli'nin ''sürpriz'' çıkışı meğer ''sürpriz'' değilmiş, çalışmalar başladı LGS iptal edilecek mi ? Bakan Selçuk açıkladı
Önce YKS şimdi de DGS! Bir skandal daha AYT sınav sorusundaki hatayı Japon genç buldu Günün kahramanı... Sınava geç kalan öğrenciler için öyle bir şey yaptı ki... Sınav soruları çalındı mı? Sosyal medya bu olayı konuşuyor!
İkinci oturum sona erdi: YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı'ndan yeni genelge Rektörün kızı sınavı kazanamayınca üniversite karıştı Pazar günü yapılacak LGS hakkında tüm merak edilenler LGS öncesi türbeye akın ettiler Bakan Selçuk'tan LGS açıklaması MEB açıkladı: Sınavlar nasıl yapılacak? MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme Sınavda maske çıkarılmasını protesto etti, salonu terk etti! LGS ve YKS ertelenecek mi? Bakan Selçuk açıkladı Adalet Bakanlığı sınav ve mülakatları erteledi ÖSYM'den flaş ''sınav'' açıklaması! STS başvuru ve sınav tarihleri belli oldu Liselerde sınavlar nasıl olacak? MEB detayları paylaştı Bakan Selçuk duyurdu! O sınavlar ertelendi TRT ''haremlik selamlık'' skandalda suçu bakın kimin üzerine attı ÖSYM, YKS ücretlerine yapılan zammın ''nedenini'' açıkladı Ortaokullarda yüz yüze sınavlar ertelendi!