Soğuk Haberleri

Ne yağan kar, ne soğuk, ne de bembeyaz dağlar Mehmetçik'i durduramadı! Komşu kara kışa teslim! 250 bin kişi elektriksiz kaldı
Sibirya değil Türkiye! Araç içinde ayakları dondu! Kömürün başkentinde donarak hayatını kaybetti! Havaya serpilen kaynar su böyle dondu Şoke eden görüntü: Kızılırmak buz tuttu!
Ankara'da sıcaklık eksi 17'ye düştü; kuğular bile dondu! -4 derecede ucuz elma kuyruğu Türkiye'nin en soğuk yeri! Hava sıcaklığı eksi 25'i gördü Yaşasın! İnsanlık ölmemiş! Buz gibi havada içimizi ısıttı! 2021'de dünyayı bekleyen büyük tehlike! La Niña hava fenomeni nedir? İşte Türkiye'nin en soğuk yerleşim yeri O ilimiz -12 ile buz kesti! Korona kurbanlarının cesetleri bir yıldır kamyonlarda bekliyor ABD'nin Denver kentinde hava sıcaklığı 36 derece birden düştü Hava 3 saatte 33 derece soğudu! Hava bir günde 28 derece birden soğuyacak Hafta sonunda hava nasıl olacak ? İşte 5 günlük hava tahmin haritaları AKOM uyardı: İstanbul'da şiddetli yağmur bekleniyor Dikkat! Kış geri geldi... Havalar buz kesecek! Kar ve yağmur geri dönüyor İman bebek soğukta gözleri açık can vermiş ! İki ilde soğuk hava Antartika'yı geride bıraktı ! Deprem bölgesinde şimdi de don riski! Hüseyin Üneş: “Erzurumlular olarak soğuk ile gündeme geldiğimiz için çok rahatsızız”