Son anket sonuçları Haberleri

Son seçim anketi açıklandı... Suriyeliler ve Afganlar da soruldu... Dikkat çeken sonuçlar Son ankette Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı seçmenleri hemfikir çıktı!
Dikkat çeken ''gündem'' anketi: Hangi ittifakın seçmeni neyi önemsiyor? Optimar'ın son anketine Mansur Yavaş damga vurdu Millet İttifakı'nın 2 olası adayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı geçti Son seçim anketi açıklandı: İttifak hesapları değişecek; MHP eridi!
Hem Erdoğan'a hem de AK Parti'ye bir anketten daha kötü haber! Son seçim anketi açıklandı: Cumhur'dan kaçış var! Aksoy Araştırma'nın son anketi açıklandı: Son anketten AK Parti ve MHP'ye bir kötü haber daha İşte ''Erdoğan'dan sonrası'' için dikkat çeken anket sonuçları Son anket sonuçları açıklandı: AK Parti + MHP ilk kez bu kadar düştü! Son anketten Erdoğan'a da Bahçeli'ye de kötü haber! Tablo değişti KONDA'nın son anket sonuçları açıklandı Erdoğan bir ankette daha Mansur Yavaş'ın gerisinde kaldı! SONAR'ın patronu açıkladı: ''Tek parti hariç tüm partiler oy kaybediyor'' KONDA'nın son anket sonuçları açıklandı Optimar'ın son seçim anketi açıklandı MetroPoll'ün son anketinin sonuçları açıklandı Son anket sonuçları açıklandı Optimar'ın tarikatlar anketinden dikkat çeken sonuç AK Parti son anketleri beğenmedi, kendi anketini açıkladı Bu Pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirdiniz? GENAR açıkladı: ''İlk seçimde bizi radikal bir değişim bekliyor''