Son seçim anketi Haberleri

AK Parti şokta: Son seçim anketinde Mansur Yavaş ve Zafer Partisi ayrıntısı Son seçim anketi açıklandı! Erdoğan'a mı rakibine mi oy verirsiniz?
Son seçimlerin bileni ORC'den bomba anket: Fark 5 puanı geçti! Anket sonuçlarına inanmayan AK Parti'nin ''inandığı'' anket ortaya çıktı ORC son seçim anketini açıkladı: Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı arasında rekor fark! Bir seçim anketi daha açıklandı; AK Parti seçmeni de MHP seçmeni de kararını değiştirdi
Seçim anketlerinde uzun zaman sonra bir ilk yaşandı Son seçim anketi açıklandı; iktidarın da, muhalefetin de hesapları değişti Son seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar: Barajın altında kaldı... AREA'nın son seçim anketinde Erdoğan'ı da muhalefeti de şaşırtacak sonuçlar MHP'nin başı dertte! Bahçeli'yi kara kara düşündüren anket sonucu Son seçim anketi geldi; ''Rusya'nın Ukrayna'yı işgali'' oylara yansıdı Ünlü anketçi canlı yayında açıkladı: ''AK Parti hala birinci parti ama...'' Son seçim anketi açıklandı; ittifaklar arası fark büyüyor! Ünlü araştırmacıdan AK Parti için olay analiz: ''Kaybedilen oylar geri gelmeyecek'' Erdoğan bunu hiç sevmeyecek! ORC Araştırma ''son 3 yılın enleri''ni açıkladı Son seçim anketi sonuçları AK Parti ile MHP'nin kalesini yıktı Mart ayının ilk seçim anketi açıklandı: Erdoğan'a 2. tur şoku Son anket açıklandı; AK Parti kritik sınırın altına indi Son seçim anketi açıklandı; AK Partili seçmen, AK Parti'den vazgeçti Bir seçim anketinden daha Cumhur İttifakı'na kötü haber! Oylar yokuş aşağı Optimar Başkanı ''birkaç saat önce bitti'' deyip, son anket sonuçlarını canlı yayında açıkladı Murat Gezici açıkladı: ''2. turda Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu ?'' AREA da son seçim anketini açıkladı: İşte kaybeden parti!