Sosyal deney Haberleri

1 yılda milyoner olmak için dilencilik yaptı; sonuç umduğu gibi olmadı Türkiye'de köpek eti satışı iddiası ortalığı karıştırdı! Gerçek ortaya çıktı
Sosyal deney gibi... Binlerce TL parası sokağa saçıldı, bakın ne oldu! İstanbul'da ilginç sosyal deney: ''Kilometre başına 1.600 TL ödedi'' ''Sosyal deney'' adı altında kadınlara cinsel içerikli soru! Koronavirüsle ilgili şoke eden sosyal deney!
Türkiye'nin konuştuğu sosyal deney için suç duyurusu Koronavirüs sosyal deneyinde dayak yiyordu! Diyarbakır'da yapılan sosyal deney duygulandırdı ''Bin dolar karşılığında resmi öper misin?'' dedi, dayağı yedi İstanbul'da muhabir dilenci kılığına girdi, 1 saatte 82 TL topladı! Sosyal deney için göğüslerine kamera koyup sokağa çıkınca... Kız çocuğunun sokak ortasında dövüldüğünü görenler bakın ne yaptı Sosyal deney insanların dikkatsizliğini gözler önüne serdi Dünya bu Türk vatandaşını konuşuyor ! Şanlıurfa'da sosyal deney yapılırsa... Kadına şiddete engelli vatandaş müdahale etti ! Tramvayda ağlatan sosyal deney İki saatte tam 159 TL kazandı Gözünün önünde çocuğunu kaçırıldılar, o fark etmedi bile... Çocuk gelin görseniz ne yaparsınız ?