Survivor Haberleri

Acun'dan Survivor'a iki bomba isim! Survivor 2023 yakında başlıyor: Survivor ünlüler ve fenomenler takımında kimler var?
Survivor'da bir ilk: Ampute sporcu kadroya dahil oldu Survivor 2023'ün kadrosuna katılan Cansu Tuman kariyeri ile dikkat çekti Acun Ilıcalı Survivor kadrosuna alınan 3 bomba ismi açıkladı Merve Boluğur ve Mert Aydın'la ilgili Survivor iddiasına bomba yorum
Kısmetse Olur Zeyd'in Survivor yıldızı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı Survivor 2023'te 4'üncü yarışmacı da belli oldu Survivor 2023'te bomba iddia! Merve Boluğur Dominik yolcusu Arda Kural sürpriz bir proje ile ekranlara geri dönüyor İsmail Balaban ve İlayda Şeker'den ikinci düğün! Paralar havada uçuştu Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker nişanlandı Survivor Berna Keklikler, kasık dövmesini gösterdi, sosyal medya yıkıldı Survivor şampiyonu Cemal Can'ın itirafı olay oldu Survivor'la ünlenen Evrim Keklik'in yeni adresi belli oldu Survivor yıldızı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden iddia Berna Keklikler süper minili pozuyla yorum yağmuruna tutuldu: ''Bu kadarı fazla'' Survivor yarışmacısından olay iddia! Acun Ilıcalı'ya 3.5 milyon TL'lik dava açtı Survivor'a gideceği iddiasıyla gündeme gelmişti: Masterchef Barbaros son hali ile şaşırttı Arka Sokaklar'ın Komiser Murat'ı Uğur Pektaş'ın yeni adresi belli oldu Survivor Batuhan Karacakaya gönlünü sarışın güzele kaptırdı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan olay Survivor itirafı: ''Gece çıplak halde...'' Survivor aşıkları evliliğe ilk adımı attı Survivor adasına geri mi dönüyor ?