Tedbir Haberleri

İngiliz uzmanlar açıkladı! Uzun süreli semptomlar aşıyla geçiyor Bakan Koca vaka sayısı en çok azalan ve artan illeri açıkladı
DSÖ'den mutasyonlu koronavirüs için korkutan açıklama 4 ilde daha yeni karantina kararları Vaka patlaması yaşayan Rize'de yeni tedbirler! Koronavirüste ölüm riskini arttıran ayrıntı!
Koronavirüs aşıları hastaneye yatışı ne kadar düşürdü? Macaristan'da koronavirüse karşı acil durum uzatıldı ''Tomografiyi görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü'' İşte DSÖ'ye göre koronavirüsün biteceği tarih Koronavirüste son 24 saatin vaka ve ölüm sayıları açıklandı Koronavirüs tedbirleri gribal enfeksiyonları azalttı Mardin'de korona tedbirleri sonrası vaka sayısı azalıyor Korkutan uyarı: ''Okullarda gerekli önlemler alınmadı!'' Koronavirüste son 24 saatin vaka ve ölüm sayıları açıklandı Koronavirüste son 24 saatin vaka ve ölüm sayıları açıklandı Türkiye'deki vaka sayısında yeni ''pik'' için tarih verildi Kafe ve restoranlar açılacak mı? Bakan Koca bu sefer tarih verdi Koronavirüste son 24 saatin vaka ve ölüm sayılarını açıklandı Türkiye koronavirüsü bu kafayla mı yenecek ? Korona tedbirleri sayesinde grip vakaları dibe vurdu İşte 1 haftada yasaklara uymayıp ceza uygulanan kişi sayısı AK Partili milletvekilleri koronavirüs yasağı tanımadı! Korkunç kaza kamerada! Motosiklet metrelerce havaya uçtu!