Toz taşınımı Haberleri

Türkiye çöl tozuyla kaplandı: İşte risk grubundaki kişiler Meteoroloji uyarmıştı: 2 ilimize çamur yağdı; ortalık çöle döndü
Maskesiz dışarı çıkmayın! İki bölge için toz taşınımı uyarısı Kapıyı pencereyi kapatın! Maskesiz dışarı çıkmayın Maskelerinizi hazırlayın: Tarih verildi, kabus geri dönüyor İki ilimizde bir anda gündüz geceye döndü!
Meteoroloji'den sağanak ve toz taşınımı uyarısı Hava fena bozacak! Kar yağışı geri dönüyor Adıyaman'ı toz bulutu kapladı Gökten çamur yağacak! Meteoroloji'den 9 il için sarı kodlu uyarı Toz bulutları iki şehri yuttu! Uzmanlardan ''Dışarı çıkmayın'' uyarısı Meteoroloji uyarmıştı! Sabah bu manzaraya uyandılar Korkulan oldu! Sarı kabus Türkiye'de Çöl tozu geri döndü! Kentte göz gözü görmedi Valilik alarm verdi: Bugün ve yarın dışarı çıkmayın! Yağışlı ve soğuk hava ne kadar sürecek ? Meteoroloji uyarmıştı! Çöl tozu Türkiye'yi etkisi altına aldı Toz fırtınası şehri yuttu, gökten çamur yağdı Meteoroloji il il uyardı; toz taşınımı ne zaman bitecek ? İstanbullulara hayati uyarı: ''Pencerelerinizi açmayın, dışarı çıkmayın!'' Meteoroloji uyardı! Gökten çamur yağacak Sel, dolu, kuvvetli yağış, toz taşınımı... Meteoroloji'den peş peşe uyarılar Prof. Dr. Şen: ''Bugün ve yarın işiniz yoksa dışarı çıkmayın'' Haftasonu için ''turuncu'' alarm! Göz gözü görmeyecek!