Uğur şahin Haberleri

Bakan Koca'dan 18 ve 16 yaş aşıları için ''belki''li müjde BioNTech'in kurucusu Prof. Dr. Şahin'in itiraz ettiği adım atıldı!
Uğur Şahin'den yeni aşı müjdesi Covid-19 aşısının mucidi Uğur Şahin servetine servet kattı Bebekler için Covid-19 aşısı geliyor Uğur Şahin açıkladı! Aşılar Türkiye'ye ne zaman gönderilecek?
Uğur Şahin açıkladı! Türkiye'ye aşılar ne zaman gönderilecek? Covid-19 aşısının mucidi Uğur Şahin: ''Aşıları hemen kullanın'' Türkiye'nin de aldığı Pfizer/BioNTech aşısından güzel haber Uğur Şahin ve Özlem Türeci: İnsan ömrü uzatılabilir BionTech'in kurucusu Prof. Dr. Şahin Türkiye için tarih verdi Prof. Dr. Uğur Şahin: Daha en kötüsünü görmedik Uğur Şahin aşı üretim hedeflerini açıkladı Prof Dr. Uğur Şahin: Virüsün mutasyona uğraması endişelendiriyor Korona aşısının mucidi normalleşme için tarih verdi ''Her iki yılda bir aşı gerekebilir'' İş adamı Uğur Akkuş, Biden'ın verdiği davete katıldı Türk profesörler bir hastalığa daha çare oluyor! Pfizer/BioNTech aşısıyla ilgili rahatlatan açıklama Bakan Koca paylaştı! Biontech aşısında yeni gelişme Merkel: Uğur Şahin ve Özlem Türeci ile görüştüm BioNTech'in CEO'su Prof. Dr. Şahin'den korkutan açıklama Prof. Dr. Şahin'in ismi doğduğu mahalledeki sokağa verilecek Koronavirüs aşısının mucidi Prof. Dr. Uğur Şahin neden aşı olmuyor?