Uzay yolculuğu Haberleri

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzayda son günü Tarihi an! İlk Türk astronot uzay istasyonunda: İstikbal Göklerdedir!
Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu için hatıra bileti hazırlandı Tarihi geri sayım başladı: İlk Türk astronot uzaya çıkıyor Türkiye'nin ilk astronotunun uzay yolculuğu için tarihi belli oldu İlk siviller Uzay'da... 45 dakikada uzaya çıktılar!
Türk'ün uzay yolculuğu için geri sayım! Tarih belli oldu Türkiye'nin uzay projesi için başvuru süresi uzatıldı Çılgın Türkler iş başında! Uzay yolculuğu için başvuru yapanların sayısı belli oldu İşte zenginlerin yeni gözdesi! Bilet fiyatı 450 bin dolar, şimdiden 100 tane satıldı Uzaya üçüncü turistik uçuş gerçekleştirildi Astronotlardan 20 saatlik tuvaletsiz uzay yolculuğu Uzaya turist gönderen Elon Musk: ''Tuvaletlerde sorun yaşadık'' Space X'in tarihi uzay yolculuğu başladı Bezos, 18 yaşındaki genci uzaya çıkaracak Dünyada bir ilk: Uzay yolculuğunun bedeli 300 bin dolar... İngiliz milyarder uzay yolculuğu için 11 Temmuz'u bekliyor Jeff Bezos, en büyük hayalini gerçekleştiriyor Tam bir servet: Uzaya gitmek için verilen en yüksek teklif açıklandı Türk insanı uzaya ne zaman gidecek? Detaylar belli oldu Uzay yolculuğunun maliyeti ne kadar? Mehmet Metiner, tarihi uzay yolcuğunu yorumladı: Zulmetme araçları bunlar Yıllar önce uzaya yollanmıştı...