Vahşet Haberleri

Pınar Gültekin cinayetinde katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı Kızının düğünü için barışan eşini öldürmüştü! Korkunç ifadeler ortaya çıktı
Pınar Gültekin'i en son gören kişi belli oldu Kan donduran vahşet! Sevgilisini ve kendini benzin dökerek yaktı Pınar Gültekin'in adı böyle yaşatılacak Pınar Gültekin'in katili, kendi eşinin hayatını da mahvetti!
İstanbul'daki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı Pınar Gültekin’in katilinden kan donduran ifade Vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in babası konuştu Bıçakladı, serbest bırakıldı, geri gelip öldürdü! Katilin yalanını Pınar'ın ağabeyi ortaya çıkardı! Anne ve oğlunu öldürüp kuyuya attılar Bir kadın daha öldürüldü! Sevgili dehşetinde kan aktı! Türk vatandaşını öldürüp cesedini parçaladılar 1 yaşındaki bebeğini kafasını duvara vurarak öldürdü Vahşet! 3 yaşındaki çocuğu öldürüp, kaçtı! 6 yıl sonra yakalandı ve kan donduran cinayeti itiraf etti! Cezaevinden izinli çıkıp dehşet saçtı! Sokak ortasında dehşet saçtılar: 6 kişi yaralandı Allah kahretsin! Kediyi katledip sokak ortasına attılar Vicdansızlar! Yeni doğmuş bebeği ölüme terk ettiler Bir kadın cinayeti daha! Eşi bıçaklayarak öldürdü Akılalmaz olay! Babasını demir çubukla öldürdü Sokağa çıkma yasağında dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var!