Vahşet Haberleri

Yabancı uyruklu eş dehşeti! Eşini bıçakladı, 2 çocuğunu katletti! Firar ettiği öne sürülen askerin kemikleri kışladan çıktı!
Savaştan kaçan Ukraynalı baba dehşet saçtı Bir günde dört kadın cinayeti birden! Yine bir kadın cinayeti! Vahşeti itiraf etti: Öldürüp bahçeye gömmüş! Kurşunlanan yunus kıyıya vurdu
Dini nikahlı eş dehşetinde ihbara giden polisler hayatlarının şokunu yaşadı İstanbul'da yine taksici dehşeti! Ezip gitti, arkasına bile bakmadı Kızı ve eşi öldürüldü, kendisi ölü taklidi yaparak kurtuldu Kahreden bir kadın cinayeti daha! Uzaklaştırma kararının bittiği gün öldürüldü İstanbul'un göbeğinde saplantılı aşık dehşeti! Genç kızı katledip kaçtı Yabancı uyruklu vahşeti! 24 yaşındaki genci katlettiler Antalya'da dehşet! Bebekken kendisini evlatlık veren babasını katletti Kızını öldürüp, asit içerek intihar etti! Vahşetin nedeni belli oldu Bugün Türkiye'de bir kadın daha katledildi! 22 yaşında 2 çocuk annesiydi... İstanbul'da dehşet! Eşi ve komşusunu katledip, intihar etti Yer: Kocaeli... Ağaca asılı erkek cesedi bulundu İstanbul'da vahşet! Çöp atmak isterken ortaya çıktı Bu acının tarifi yok! Rusya çocuk hastanesini vurdu! Çok sayıda ölü var! İstanbul'da dehşet! eşi ve 2 çocuğunu katledip, intihar etti Bir kadın cinayeti daha! Ayrılmak isteyen nişanlısını katletti Vahşet! Eski eşini öldürüp cesedini ormana gömdü Sıla'nın katil zanlısı tutuklandı! İşte ilk ifadesi Tüm Türkiye ağlıyor! Sıla'ya son veda!