Vali Haberleri

Almanya'ya gidip dönmeyen 43 kişi hakkında yeni gelişme İstanbul Valisi resmen açıkladı! İşyerlerinin kapanış saatlerinde değişti!
Bombalı saldırıdan kedi sayesinde kurtulan vali o teröristi yakalattı Vali ''sakın dışarı çıkmayın'' diyerek uyardı! Vali uyardı: ''Kesinlikle dışarı çıkmayın! Son aşamaya da geldik'' Koronavirüsün yasakları bir ilimizde geri geldi!
İlk doz aşısını yaptıran vali, koronavirüse yakalandı Samsun Valisi Dağlı: Virüs yeterince ciddiye alınmıyor Vali açıkladı: Vakalarda yüzde 10'luk artış var Vali Yerlikaya açıkladı: Yüzde 71'i aşılandı Iğdır Valisi Sarıibrahim: Acil durum ilan edilmeli Çankırı Valisi Ayaz: Böyle giderse rengimiz değişir Edirne Valisi: 2 ay süreyle hayırsız evlat olun Vali Yerlikaya: Mavi kategoriye ulaştırmak için hep birlikte çalışıyoruz Bakan Koca'dan ''çok yüksek riskli iller'' için kritik görüşme! Vali açıkladı: Mutasyonlu virüs sayısı 50'nin üzerinde İstanbul ve Ankara Valilikleri'nden yüz yüze eğitim açıklaması Valilikte taciz iddiası! Eski danışman şikayetçi oldu Validen yeniden normalleşme öncesi vakaların kaynağını açıkladı 2013'te PKK'lılara karşı ''mevziden çıkmayın'' diyen valiye ne oldu ? Gara şehitlerinin kimlikleri belli oldu Edirne Valisi, karda mahsur kalan araçları kurtarmak için yardım etti Bakan Soylu'nun da hedefinde Kılıçdaroğlu vardı! Koronavirüsten ölmüştü, cenazesinde korkutan kalabalık!