Veda Haberleri

Show TV ekranlarına sürpriz veda: 4 yıl sonra... Paylaşımları veda eder gibiydi... Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu takımdan ayrılıyor mu?
Duygusal paylaşım... Fenerbahçe'ye resmen veda etti İsmail Kartal Fenerbahçe'ye bu sözlerle veda etti Burak Yılmaz'dan veda sinyali Burak gözyaşlarıyla bıraktı: ''Benden bu kadar''
Acun Ilıcalı kötü haberi ''Hepimiz için üzücü bir haberim var'' diyerek açıkladı Çok az kalmıştı! Zorlu maçta Galatasaray, Barcelona'ya yenilerek Avrupa'ya veda etti Sadakatsiz izleyiciye alıştıra alıştıra veda ediyor! Bu akşam yayınlanmayacak Türkiye'nin 21 yıllık gazetesi yazılı basına veda etti Bir dizi daha final kararı aldı Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor adasına veda eden yarışmacı belli oldu Fatih Terim'den sitemli veda: ''Yarı yolda bırakıldım'' ''Fatih Terim iyi durumda değil'' Arka Sokaklar'da Şahan Gökbakar'dan veda paylaşımı Seren Serengil'den veda videosu İbrahim Tatlıses veda etti Sergen Yalçın'ın veda konuşması ortaya çıktı Merkel'in gözyaşları... Böyle veda etti Merkel'in gözyaşları... Böyle veda etti ATV'nin sevilen dizisinde sürpriz ayrılık Bir dizi daha ekranlara veda ediyor: İşte tarihi!