Yakıt Haberleri

Araç sahiplerine bir iyi haber daha! Benzin ve motorine çifte indirim Akaryakıta hem benzine hem de motorine çifte zam geldi!
Çılgın Türkler iş başında: Otomobillerde %70 tasarruf sağlayacak! Yakıt maliyetini yüzde 80 azaltıyor ! Çılgın Türkler iş başında: 2 litre suyla 70 kilometre gidilebiliyor! Körfez'de yeni kriz ! İran tankere el koydu !
İBB'den Yenikapı açıklaması: ''Yıllık 50 milyon TL'lik tasarruf sağlandı'' Avcılar'da yakıt tankeri devrildi En az yakan benzinli otomobiller Bir depo LPG'ye 40 TL daha az ödeyebilirsiniz 106 metrelik lüks yat Bodrum'a geldi Benzinin ardından motorine de indirim ! Pompaya da yansıyacak ! Ambargo başladı; Türkiye'deki İran uçaklarına yakıt verilmiyor Türk bilim insanları benzinin alternatifini denizde buldu İlk dizel yasağı başladı THY uçağında son dakika skandalı: Yolcular fenalaştı, 1 hostes yaralandı Yolcu uçakları artık ''çöp'' ile uçacak Pilottan ilginç sözler: ''10 dakika içinde inmemiz gerekiyor'' Bir paket sigarada ne kadar vergi ödüyoruz ? Sürücülere müjde ! Akaryakıtta büyük indirim İstifasına neden olmuştu ! Adı yeni bir listede... Polisin aradığı araç benzin bile alamayacak Çeşme'deki çevre felaketinde korkutan tablo Uçak kazası pilot hatası !