Yanlışlık Haberleri

Bu nasıl ''yanlışlık'' ? Bir anne bebeğini ''yanlışlıkla'' fırında öldürdü Dikkat! Hesabınıza gelen bu para yüzünden suçlu duruma düşebilirsiniz
Rusya bu sefer kendi topraklarını vurdu İsrail cinayeti böyle itiraf etti: ''Yanlışlıkla öldürdük'' Sevgilisini 4 el ateş ederek öldürmekten yargılanan zanlı ''yanlışlık oldu'' dedi Banka hesabına yanlışlıkla 3 milyar TL yatırıldı!
Sinan Oğan canlı yayında çok sinirlendi Rusya yanlışlıkla kendini bombaladı Sosyal medyadan iğrenç ifşada kendini böyle savundu Bir harf hatası yüzünden Madrid’e gitmek isteyen turistleri Mardin’e gönderdiler Bankanın ''küçük'' hatası onu dünyanın en zengin insanı yaptı Hesabına bakınca gözlerine inanamadı: Tam 212 bin lira... ''Yanlışlıkla'' 4 aylık hamile eşini vurdu Görenleri hayrete düşüren misafir! Yanlışlıkla 3 bin km yol gitti Komşu kavgası sırasında yanlışlıkla eşini vurdu Instagram'da ''yanlışlıkla'' güncelleme! Beğenme sayıları uçtu TikTok'un kullanımı ''yanlışlıkla'' yasaklandı Skandal! Bin 700 akıl hastasını yanlışlıkla taburcu ettiler! Bankanın yanlışlıkla yatırdığı parayı harcayan çifte hırsızlık suçlaması Mavi skandal büyüyor! Facebook o bilginizi dağıttı ! YÖK'te skandal: Yanlışlıkla o bölüm kapatıldı ! WhatsApp'tan tepki çeken hata ! Vali, yanlışlıkla biber gazı sıktı Trump'ın Twitter hesabı silindi !